Om net@seaside

Att titta på tv med hög kvalitet, ringa och surfa snabbt på en och samma gång är inga problem! net@seaside säkerställer prestanda för alla krävande tjänster – du har upp till 1 GB, med andra ord 1 000 Mbit/s, till din bostad. Kapaciteten i fibernätet är i nästintill obegränsad. Allt du behöver göra är att ansluta dig till net@seaside och välja en eller flera av de olika tjänster som du är intresserad av.
Du bestämmer själv!
Här råder det fri konkurrens! I net@seaside är det ingen operatör eller nätägare som bestämmer vad kunden ska få tillgång till. Istället låter vi flera olika, oberoende leverantörer konkurrera om tjänsterna. Du väljer vilken leverantör du vill ha till respektive tjänst, utan att bli låst. Det kan vara olika för både tv, telefoni och Internet. Fri konkurrens innebär bättre, fler och billigare tjänster. Om du är fastighetsägare slipper du dessutom göra ett val som dina hyresgäster inte är nöjda med men som du låst dig till i flera år.

Framtidens stadsnät!
net@seaside är Varbergs stadsnät - det öppna nätet där tv, telefoni och internet samsas på en och samma gång. Du kan välja och vraka mellan 200 olika tv-kanaler – allt ifrån populära filmkanaler, barnkanaler och kunskapskanaler till sport, action, dokumentärer och mycket mer. Med en anslutning till net@seaside kan du dessutom få billigare telefonräkningar och ett internet med hastigheten 1 000 Mbit/s. Idag är vart tredje hushåll i Varberg anslutet till net@seaside! 

Vi gillar öppna nät!
I låsta nät levererar operatören både nätet och tjänsterna till dig. Operatörer med låsta nät erbjuder ofta en billig anslutning men inte framtidssäker lösning. Självklart kostar det att bygga ett fastighetsnät och att ansluta en fastighet. I de låsta näten binder du upp dig för ett antal år framöver så att operatören ska få tillbaka sin investering i din fastighet - ingenting är gratis. Vi levererar ett öppet nät där du betalar en anslutningsavgift och sedan ligger net@seasides alla tjänster öppna för dig.
| More
Driftinformation Här kan du läsa information om eventuella avbrott eller störningar i våra nät.