Välj VIVA-el


Vårt klimat och miljön omkring oss är lika viktigt för oss alla. Vi väljer klimatsmarta lösningar och säljer bara el som kommer från vind och vatten. Så när du väljer el från oss har vi redan tänkt på miljön åt dig. Att ha omtanke om miljön är ett sätt att leva. 

viva_logotype_100x27px_webb  -  el från vind och vatten!
De flesta varbergsbor köper sin el av oss. En del köper för att vi ger god service till våra kunder och en del för att man vill köpa av ett seriöst lokalt företag. Andra köper el av oss för att vi har förnybar el till bra pris.

Enligt SKI - Svenskt Kvalitetsindex - har vi de senaste åren legat i toppen bland de elbolag som har landets mest nöjda elhandelskunder. Att vi ligger riktigt bra till när det gäller god service till våra kunder är vi extra stolta över. Vi står för ett bra elpris sett över tid och vi kontaktar alltid dig innan ditt elavtal löper ut med ett nytt erbjudande.

Hos oss är det lätt att välja rätt

Tycker du att det är svårt att välja elavtal - lugn vi hjälper dig. Med vår elguide över våra olika avtalsformer: fast-, rörligt- och kombipris kan du lätt hitta ett avtal som passar just dig. Klicka dig in på de olika alternativen för att läsa mer. Välkommen att kontakta vår kundservice på telefonnummer 0340-62 88 11 eller kundservice@varbergenergi.se om du har några frågor.

| More
Driftinformation Här kan du läsa information om eventuella avbrott eller störningar i våra nät.